Leikkimökki Sioo:x Paneelilla - 1

Sioo:x perheeseen tuli viime kesänä uutuutena Sioo:x Premium Panel, joka on tarkoitettu erityisesti pystysuorille pinnoille kuten julkisivulle ja aidoille. Päätimme tänä kesänä testata tuotetta leikkimökin pintaan. Käytämme koko leikkimökkiin Sioo:x Premium Paneelia, myös kävelypinnoille. Sioo:x:n suositus toki on, että terasseille ja muille vastaaville pinnoille olisi parempi käyttää Sioo:x Premium Terassia mutta päädyimme tähän ratkaisuun helppouden takia. Myöhemmin selviää oliko päätös kuinka huono. :)

Leikkimökin osat saapuivat tänään ja aloitimme ensimmäisen käsittelyn. Sioo:x Paneelilla pinnat pitää käsitellä kaksi kertaa ensimmäisen vaiheen puunsuojalla (min. 2h käsittelemisen välissä kuivumisaikaa) ja kerran pintasuojalla (min. 4h toisen puunsuoja käsittelyn jälkeen).

Käsittelemme kaikki laudat ja osat erikseen ennen leikkimökin kasausta. Pinnat olisi mahdollista käsitellä vasta leikkimökin rakennuksen jälkeen mutta silloin puunsuoja ei pääsisi kaikille pinnoille ja kesto ei välttämättä olisi yhtä hyvä. 

Koska pinnat eivät saa kastua käsittelyiden välissä jouduimme aloittamaan työt autotallissa sillä tietysti kesän ensimmäinen ukkonen ilmoittelee juuri tällä hetkellä tulostaan. Ensimmäinen vaihe on ollut helposti levittyvää ja ainakaan toistaiseksi emme ole huomanneet minkäänlaista tuoksua aineesta, joten työskentely osittain sisätiloissa ei ole ollut ongelma.

Jatkamme ensimmäisen vaiheen levittämistä ja kerromme myöhemmin lisää miten projekti etenee Sioo:x Paneelilla kun pääsemme toiseen vaiheeseen.

Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä