Premium Paneeli Käyttöohje

AINUTLAATUINEN, LUONNOLLINEN PUUNSUOJA

Puunsuojatuotteemme ovat vesipohjaisia ja ympäristöystävällisiä, ja niiden ainutlaatuinen patentoitu koostumus perustuu piihin ja kaliumiin. Koostumuksensa ansiosta ainutlaatuiset tuotteemme tunkeutuvat ja sitoutuvat erittäin hyvin puuhun. Tästä syystä voit käyttää tuotteita kaikille puulajeille, sekä vanhoille että uusille pinnoille. Saat terveet ja luonnollisen hopeanharmaat puupinnat, jotka kestävät lyömättömän pitkään.

KÄYTTÖALUEET

Julkisivut, aidat ja muut pystypinnat. Suosittelemme hienosahattuja pintoja.

SOVELTUVAT PUULAJIT

Hienosahattu kuusi- ja lehtikuusipaneeli, punahonka, seetri, jalopuu, lämpökäsitelty puu, talohirret ja painekyllästetty mänty jne.

MUISTA

Puun tulee olla kuivaa. Uuden painekyllästetyn puutavaran tulisi kuivua muutaman viikon. Lämpötila ei saa olla alle + 5 °C käsittelyn aikana. Älä käsittele paneelia voimakkaassa auringonpaisteessa tai sateen uhatessa. Pyyhi mahdolliset roiskeet pois märällä rievulla.

VALMISTELUT

Puhdista paneeli huolellisesti Esipesulla öljyn, maalin, rasvan ja lian poistamiseksi.. Voit poistaa mahdolliset öljy- tai maalijäämät pesemällä tai hiomalla. Huuhtele vedellä ja anna paneelin kuivua kunnolla. Suojaa roiskeille herkät pinnat, erityisesti lasi ja alumiini, joiden pintoihin voi jäädä laikkuja.

VAIHE 1 - POHJUSTUS

Levitä runsaasti Premium Paneeli Puunsuojaa, sivele se huolellisesti koko pinnalle ja anna imeytyä kunnolla puuhun. Anna kuivua vähintään 2 tuntia. Levitä sen jälkeen toinen kerros ja anna sen kuivua vähintään 4 tuntia.

VAIHE 2 – SUOJAUS, ENSIMMÄINEN KAUSI

Levitä runsaasti Premium Paneeli Pintasuojaa. Levitä ainetta pintaan siveltimellä niin, että puu kyllästyy. Paneeli kuivuu noin 1 tunnissa.

HUOLTO JA VAURIOT

Paneeli on käsiteltävä uudelleen vasta 4–7 vuoden kuluttua tai tarvittaessa. Puhdista pinta ja levitä aine sille kuten Vaiheessa 2. Pidä pinta kuivana. Käytä Huoltopesua tai muuta sopivaa ainetta mahdollisen lian, levän ja homeen poistamiseen. Likaa ja esimerkiksi leväkasvustoa voi esiintyä Sioo:x puunsuojalla käsitellyillä pinnoilla varjoisissa kohdissa märkinä kausina. Käytä keskikovaa harjaa. Pienet vauriot voidaan käsitellä Premium Paneeli Pintasuojalla. Suuret vauriot tai erityisen alttiit alueet käsitellään levittämällä niille ensin Premium Paneeli Puunsuojaa.

Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä