Sioo vertailu

Vertailussa painekyllästetty lauta

Vasen lauta on Sioo -käsitelty ja oikeanpuoleinen lauta ei. Molemmat ovat samaa painekyllästettyä puuta ja niitä on säilytetty vuoden verran ulkona telineessä. Ylläolevassa kuvassa näkyy kahden vuoden vaikutus painekyllästetystä laudasta rakennetun terassin pinnassa.   Ylläolevassa kuvassa näkyy kahden vuoden vaikutus painekyllästetystä laudasta rakennetun terassin pinnassa, joka on käsitelty Sioo:lla.

 

Vertailussa entisöity puukaide

Ennen entisöintiä

Entisöinnin jälkeen

 

Vertailussa laiturialueet

Laituri Ruotsin länsirannikolla ennen – ja viisi vuotta Sioo -puunkäsittelyn jälkeen. Käsittely onnistui erittäin hyvin – eikä pinta enää ole myöskään liukas.Tulos vain yhden vuoden jälkeen on erittäin hyvä – ja 30 vuotta vanha laituri on entisöity. Sioo -puunkäsittely antaa puhtaan puupinnan sekä suojan sientä, leväkasvustoa ja vastaavia vastaan. Hoito on helppoa. Säännöllinen painepesurilla peseminen on nyt historiaa sataman omistajalle. 

 

Vertailussa suoja puun tummumista vastaan

Vaaleampi pinta oikealla on käsitelty Sioo -puunkäsittelyllä, muu osa on käsitelty
perinteisellä puunsuojalla. 
Tarkasti katsomalla huomaa, että tummuminen katosi täysin Sioo -puunkäsittelyn ansiosta kun puolestaan perinteisellä puunsuojalla ei ollut lähes mitään vaikutusta. 

 

Vertailussa suoja puun tummumista vastaan lehtikuusipaneelissa

 

SIOO Käsittely kaksi vuotta vanhassa lehtikuusipaneelissa:

Vasemmalla oleva lauta on jätetty käsittelemättömäksi kun taas muut on käsitelty Sioo:lla. Tulos kolme kuukautta käsittelyn jälkeen näyttää, että tummuminen ja pintakasvustot ovat 100 % poissa Sioo -käsitellyissä laudoissa.

SIOO hyödyt:

  • Suojaa sieniltä, tummumiselta, levältä, homeelta, lahoamiselta ja tuholaisilta
  • Puhdistava vaikutus
  • Estää veden imeytymisen
  • Vahvistaa ja antaa paremman suojan myös palamista vastaan

Vertailu 5 kuukauden jälkeeen

Tuotteen vaikutus tummumista vastaan 2 vuotta vanhassa lehtikuusella verhoillussa rakennuksessa. Edustalla oleva rakennus on käsitelty Sioo:lla kun taas taustalla oleva rakennus on käsittelemätön. 

Vertailu 2 vuoden jälkeen

Samat rakennuksen kahden vuoden jälkeen. Sioo:lla käsitelty rakennus on selkeästi vaalentunut kun taas taustalla oleva käsittelemätön rakennus on ruskean harmaa. 

 

Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä