LUONNON JA TERVEYDEN PALVELUKSESSA

On tärkeää, että kaikki maapallon asukkaat saavat elettäväkseen paremman ympäristön. Ettei käytetä myrkkyjä ja haitallisia kemikaaleja, jotka vaikuttavat meihin ihmisiin. Meille Sioo:x:llä tämä on itsestään selvää.

EU:n lainsäädännön mukaan jokaisen valmistajan on todistettava tuotteensa turvallisuus ennen sen toimittamista kauppojen hyllyille. Valitettavasti todellisuus ei aina näytä siltä. Kuluttajan on kuitenkin voitava tuntea olonsa turvalliseksi. On tärkeää, että yritykset vaihtavat myrkylliset ja vaaralliset kemikaalit vaarattomiin.

– Sioo:x:llä tähän suhtaudutaan hyvin vakavasti: tuotteemme ovat luonnollisia ja ympäristöystävällisiä eivätkä sisällä vaarallisia kemikaaleja, Herje Boström sanoo.

Ruotsissa ennen kaikkea luonnonsuojeluliitto Naturskyddsföreningen pyrkii saamaan lainsäädäntöön muutoksen, jolla vaaralliset kemikaalit kiellettäisiin kaikissa markkinoilla myynnissä olevissa tuotteissa. Jotta tuotteita saa myydä, olisi ensin todistettava niiden turvallisuus. Liitto ei pyri ainoastaan siihen, että tuotteissa oleville vaarallisille kemikaaleille asetetaan maksimipitoisuudet, vaan lisäksi se haluaa, että huomioidaan eri tuotteiden sisältämien kemikaalien erilaiset yhteisvaikutukset.

Sioo:x:n tuotteissa me käytämme pieniä piimolekyylejä ja kaliumia, jotka ovat kaksi luonnonmineraalia, jotka tunkeutuvat nopeasti puuhun ja sen kuituihin. Ne yhdistyvät puuhun ja muodostavat kasvavan kerroksen, joka antaa vahvan, syvälle yltävän suojan. Tämän ansiosta puu on suojassa mikro-organismeilta, jotka muuten voivat tunkeutua puun sisään.

– Tämä tarkoittaa myös, että puu vahvistuu ja kestää pitkään, Herje Boström selventää.

Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä