VENEEN PITKÄ JA IHANA ELÄMÄ

Nyt kaikki veneen omistajat voivat huokaista helpotuksesta: Sioo Wood Protection AB:llä on ratkaisu siihenkin, miten veneeseen saa kauniin tiikkikannen. Eikä sen vuoksi tarvitse raataa itseään näännyksiin joka vuosi. Sen sijaan voit vain nauttia merestä, auringosta ja vene-elämästä.

Lopultakin on saatu aikaan veneensuoja-aine, joka helpottaa veneen omistajan elämää. Ei enää huonoa omaatuntoa eikä veneen raaputtamista ja hiomista joka ikinen kevät. Kun aine on lisäksi ympäristöystävällinen, parempaa voi tuskin ollakaan.

Sioo:x:n ainutlaatuinen puunsuoja-aine perustuu piihin ja kaliumiin, joiden ansiosta tiikki saa erityisen kestävän pinnan, joka hylkii sekä likaa että vettä. Lisäksi pinnasta tulee pehmeä ja sileä kävellä liukastumatta. Aine vahvistaa puun luontaisia ominaisuuksia ja estää puun hajoamista.

Premium Träskydd Marin tekee pinnasta kauniin, luonnollisen harmaanvalkoisen, ja antaa jopa 8 vuotta kestävän suojan. Sioo:x-tuotteet veneille koostuvat puunsuoja-aineesta ja pintasuoja-aineesta, joka on helppo levittää. Sen jälkeen tarvitaan vain helpompi vuotuinen puhdistus, jonka viimeistelet kerroksella erillistä pintasuoja-ainetta. Vihreän homeen ja mustien itiöiden on sen jälkeen vaikeampi tunkeutua sisään ja tarttua puuhun, vaan ne saa helpommin pestyä pois.

Tuotteet sopivat sekä uusien että vanhojen tiikkikansien käsittelyyn. Vanhalle tiikkikannelle puhdistus voi olla pelastus, ja kansi voi saada uutta hohtoa ja uuden pitkän elämän.

Sioo Wood Protection AB on testannut tuotteitaan useiden vuosien ajan hyvin tuloksin laivastossa ennen tuotteen tuomista markkinoille.

Äskettäin tuotetta testattiin purjelaivaan, joka oli lähdössä purjehtimaan maailman ympäri. Laivaan testattiin kahta eri ainetta: puoleen kannesta Sioo:x:n veneensuoja-ainetta sekä toiseen puoleen erään kilpailijan biosidipohjaista ainetta. Kaikella tällä pyrittiin selvittämään, mikä puunsuoja-aine säilytti mittansa ja selvisi parhaiten sään vaihteluista ja tuulesta.

– Premium Träskydd Marin oli aivan ylivoimainen, ero oli suuri. He olivat erittäin tyytyväisiin Sioo:x:n tuotteisiin, jotka olivat niin paljon parempia kuin toinen testattu aine, Herje Boström kertoo.

Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä