Sioo:x Teknologia

patentoitu teknologia

Silikoni teknologia puun suojaukseen ja säilytykseen kehitettiin 1800 luvulla Saksassa. Me olemme parantaneet tätä teknologiaa ja kehittäneet patentoidun silikoni-pohjaisen kaavan ainutlaatuiselle myrkyttömälle puunsuojalle. Silikonipohjaisella puullamme on mekaaninen toimintaperiaate. Yksinkertaisesti, tämä tarkoittaa että silikoni kristallit työntyvät puuhun vahvistaen sitä ja luoden fyysisen esteen. 

Vanha silikoniteknologia käytti hyvin isoja silikonimolekyylejä kun taas me käytämme huomattavasti pienempiä. Etuna näillä pienillä silikonimolekyyleillä ja niitä tukevalla kalium mineraalilla on että ne tunkeutuvat syvälle kaikenlaiseen puuhun, puukuituihin ja onteloihin. Koska se yhdistyy saumattomasti puun kanssa, pii muodostaa kiteisen kerroksen, joka kasvaa ja suojaa puuta syvältä. Tämä estää mikro-organismeja pääsemästä puun sisälle ja käyttämästä sitä ravintoalustana, samalla kun puu vahvistuu ja kestää pidempään. Toisinsanoen, terassit ja seinät tuntuvat pehmeiltä samalla kun ne saavat hienon hopeisen pinnan. 

Vanha perinteinen silikoniteknologia käyttää natriumia piin tukimineraalina (usein puhutaan vesilasista), joka meidän kokemuksemme perusteella kovettuu nopeasti kun se levitettään puulle. Se muodostaa rakenteita samalla tavoin kuin polymeerit ja geelit, jotka tarttuvat puun pinnalle syvälle imeytymisen sijaan. Olemme unohtaneet tämän teknologian sillä se luo usein liian jäykän pintakerroksen puulle, joka luonnollisesti muuttaa muotoaan. On paljon esimerkkejä, joissa tämä johtaa jännitteeseen jonka seurauksena mineraalipinta halkeilee, rikkoutuu ja pohja vaurioituu. Kokemuksemme mukaan se tuottaa huomattavasti lyhyemmän eliniän terasseille kuin Sioo:x teknologia. 

Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä