JÄRJESTÄ GRILLIJUHLAT UPEALLA TERASSILLA

Unohda kaikki työ puutasanteen pitämiseksi puhtaana. Muutamassa hetkessä se on kunnostettu kymmeneksi vuodeksi eteenpäin. Sen sijaan saat aikaa täydellisen ulko-oleskelupaikan luomiseen. Kaikki tämä vain siksi, että voisit nauttia kauniista kesäpäivistä ja leppoisista grilli-illoista.

Sioo:x:n fiksujen tuotteiden avulla saat puutasanteesta siistin moneksi vuodeksi eteenpäin. Noudata vain kolmea helppoa ohjetta.

Poista ensin tasanteelta mahdolliset öljytahrat, lika ja tummat kohdat. Kostuta sitten puu ja levitä Sioo:x-ylläpitopesuaine. Anna aineen vaikuttaa 20 minuutin ajan. Pese sitten painepesurilla. Huuhtele puhtaaksi ja anna kuivua.

Levitä sen jälkeen kaksi kerrosta Sioo:x-puunsuoja-ainetta, anna pinnan kuivua levityskertojen välissä. Jotta sääsuoja kestää pitkään, levitä päälle vielä Sioo:x-pintasuoja-aine ja anna sen vaikuttaa. 40 minuutin päästä lattia on valmis käyttöön. Katso ohjevideo täältä!

Tällä menetelmällä puu alkaa vaalentua ja saa lopulta kauniin vaaleanharmaan sävyn. Lisäksi sen päällä on todella mukava kävellä paljain jaloin. Jos haluat erityisen hyvän tuloksen, levitä vielä yksi kerros pintasuoja-ainetta vuoden kuluttua.

Jos haluat yhtenäisen tunnelman koko ulkoalueelle, voit yhdistää tasanteen harmaan puunvärin joko samansävyisiin puukalusteisiin, joihin voit käyttää samaa menetelmää, tai voit valita jotain aivan muuta, kuten esimerkiksi mustat teräskalusteet. Lisää vielä muutamia kotoisia tyynyjä suosikkiväreissäsi, suuria ruukkuja, joissa rahisevat bambut tai puksipuut, ja ehkä joitakin hyvin sijoiteltuja lyhtyjä luomaan tunnelmaa iltaisin.

Ja grillijuhla... sen järjestät nopeiden ja todella hyvien grillivinkkiemme avulla!

Avokadopöperö – lisää aineet ja sekoita:
1 kypsä avokado
1 dl kermaviiliä
1 murskattu valkosipulin kynsi
½ tl suolaa
½ tl sambal oelek -maustetta

Grillatut vihannekset:
Leikkaa munakoiso, paprika ja kesäkurpitsa suuriksi paloiksi ja erilaisia sipuleita suuriksi lohkoiksi. Halkaise muutama porkkana pituussuunnassa ja lisää myös kokonaisia chilipippureita. Sivele rypsi- tai grilliöljyllä. Grillaa vihanneksia ulkogrillissä kunnes ne alkavat pehmentyä, n. 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Marinoidut kananlihapalat (marinadi riittää n. 10 kananlihapalalle):
1 dl rypsiöljyä
2 rkl soijaa
1 rkl puristettua sitruunamehua
1 murskattu valkosipulin kynsi
2 rkl chilikastiketta
1 tl cajunmaustetta

Sekoita marinadi ja levitä sitä kanapaloille. Laita ne grilliin. Kääntele niitä hieman silloin tällöin, jotta ne eivät pala. Sivele lisää marinadia muutaman kerran. Kun kanapalat ovat saaneet hyvän grillipinnan, siirrä ne epäsuoraan grillaukseen* kansi päällä noin 20 minuutiksi. Kanan lämpötilan on oltava vähintään 70 astetta, kun se on valmista, ja lihamehun on oltava kirkasta.

*Epäsuora grillaus tarkoittaa grillaamista siinä grillin osassa, jossa ei ole grillihiiliä.

Jatka ostoksia
Tilauksesi

Ostoskorisi on tyhjä